Könyvfelvásárlás, hagyaték felvásárlás és teljes lakáskiürítés egy helyen

Antikváriumunkban bővítettük könyvfelvásárlás szolgáltatásunkat. Az alábbiakban pontosan leírjuk, hogy milyen problémákkal fordulhat hozzánk.

Könyvfelvásárlás szolgáltatásunk révén nagyon sok embernek sikerült segítenünk az elmúlt évek folyamán. Azonban világossá vált számunkra, hogy ezt a területet bővítenünk kell, hiszen óriási igény van rá. Ezért ma már nem csak akkor érdemes hozzánk fordulni, ha könyvfelvásárlás szolgáltatásra van szükség, de teljes hagyatékok, valamint teljes lakáskiürítés esetén is.

Hívjon minket és segítünk!

06 70 423 8441

Könyvfelvásárlás és hagyaték felvásárlás

Gyakorta előfordul, hogy a könyvfelvásárlás éppen azért szükséges, mert egy hagyaték részét képezi, amire az örökösöknek nincs szükségük, illetve nem tudják azt hol elhelyezni.

Ilyenkor a könyvfelvásárlás a legjobb megoldás, ám a hagyaték többi része, valamint az adott lakás kiürítése még mindig problémát jelent.

Ezzel a szituációval nagyon sokszor találkoztunk, ezért kibővítettük könyvfelvásárlás szolgáltatásunkat. Amennyiben hagyatékból származó könyveit szeretné eladni, ám ezen kívül még ott van a hagyaték többi része, valamint az ingatlant is szeretné hasznosítani, akkor a teljes folyamatot átvállaljuk Öntől.

Ebben az esetben is ugyanaz érvényes, mint könyvfelvásárlás esetén. A szakértő értékbecslés díjmentes. A megbeszélt időpontban házhoz megyünk, melynek nincs kiszállási díja. Felmérjük a könyvek és a teljes hagyaték értékét, majd ezeket azonnal készpénzben kifizetjük Önnek.

Amennyiben teljes lakáskiürítés is szükséges, és a hagyaték értéke eléri annak költségét, akkor a lakáskiürítés ilyen formán ingyenessé válik.

Az értékbecslés ebben az esetben is személyesen történik, pont mint könyvfelvásárlás esetén. Ezért telefonon vagy elektronikus levélben nem tudunk árat mondani. Mindenképpen személyes értékbecslés előzi meg a könyvfelvásárlás, a hagyaték felvásárlás és a teljes lakáskiürítés szolgáltatásunkat egyaránt.

Könyvfelvásárlás, teljes hagyaték felvásárlás és teljes lakáskiürítés esetén is hívjon minket, hogy segíthessünk!

06 70 423 8441

Könyvfelvásárlás előnyei nálunk

Mint fentebb szó esett róla, nálunk a könyvfelvásárlás sokkal többet foglal magában, mint máshol. Teljes hagyatékok és lakáskiürítés esetén is segítő kezet nyújtunk.

Ha végig gondoljuk, hogy mennyi különböző szakembert kell felhívnunk ahhoz, hogy egy hagyatékot teljes mértékben képesek legyünk felszámolni, illetve azt pénzzé tenni, olykor elborzadunk. Ráadásul ott van a teljes lakáskiürítés kérdése, ami szükséges ahhoz, hogy a megörökölt ingatlant hasznosítani tudjuk. Ez azonban igen nagy költséggel jár.

Pontosan ezt a terhet kívánjuk levenni az Ön válláról, valamint megkíméljük Önt a felesleges nagymértékű kiadásoktól. Átfogó szolgáltatásunk révén Ön időt és pénzt nyerhet. Éppen ez a legnagyobb előnye a könyvfelvásárlás szolgáltatásnak nálunk.

Akár könyvfelvásárlás szükséges, akár teljes hagyaték felvásárlás, hívjon minket és szakértő munkatársaink mindenben a rendelkezésére állnak.

06 70 423 8441