Lakáskiürítés – hagyaték felvásárlás


Nem tud mit kezdeni megörökölt ingóságaival? Gyors és olcsó lakáskiürítés, amire Önnek szüksége van? Hagyaték felvásárlás és lakáskiürítés egyben.

+36 70 423 8441

Hívjon minket, megoldjuk, akár ingyen! Az értékekért azonnal fizetünk, az értéktelen holmit akár egy nap alatt elszállítjuk. Adja meg magának a kényelmet!

A hagyatékból származó ingóságok szinte mindenkinek gondot jelentenek. Ez még akkor is így van, ha az ingóságok között vannak értékes darabok.

Akár eladni, akár kiadni szeretné ingatlanát, a lakáskiürítés kényelmetlen és drága.

Lakáskiürítés és hagyaték felvásárlás

Hosszú évek óta foglalkozunk könyvfelvásárlással, hagyaték felvásárlással, és munkánk során azt vettük észre, hogy a lakáskiürítés általában rengeteg problémával jár az emberek számára.

Lakáskiürítés hagyaték felvásárlás

Nem csak az jelent problémát, hogy a holmikat külön kell válogatni értékük szerint, bár hozzá nem értő számára még ez is gond lehet. A legnagyobb probléma a lomtalanítás, tehát a teljes lakáskiürítés folyamata.

A lomtalanításhoz szükséges konténer megrendelése nem csak sokba kerül, de egyes területeken lehetetlen annak lerakása néhány óránál tovább. Ebből adódóan mindenképpen segítségre van szükség, főként ha sok ingóságról van szó.

Annak érdekében, hogy az Ön kényelmét elősegítsük, hagyaték felvásárlás és könyvfelvásárlás szolgáltatásunkat kibővítettük, így most már a teljes lakáskiürítés is az Ön rendelkezésére áll.

Lakáskiürítés ingyen?

Aki már szerzett tapasztalatot ezen a téren, az jól tudja, hogy egy lakáskiürítés ára közel százezer forint, sok holmi esetén akár meg is haladhatja azt, de nem nálunk!

Lakáskiürítés hagyaték felvásárlás

Miért is kellene ezért ekkora összeget fizetni, ha van lehetőség arra, hogy a lakáskiürítés ingyen vagy nagyon olcsón megtörténjen.

Önnek nincs más dolga, mint felhívni minket. A kiszállás és az értékbecslés díjmentes. Így Önnek nincs vesztenivalója. Az értékes tárgyakat átvesszük, majd értéktől függően, a lakáskiürítés díjmentesen a mi dolgunk. Mindezt gyorsan és hatékonyan oldjuk meg.

A lakáskiürítés többé már nem az Ön gondja. Hívjon minket az alábbi telefonszámon!

+36 70 423 8441